Waar loop jij tegenaan wat betreft je Hoogsensitiviteit?

 

Ontdek hoe de HSPower Academy jou kan helpen je Sensitiviteit in the zetten als Super Power!

 

De HSPower Academy heeft een breed aanbod van Online Trainingen varierend van een basis programma welke jou helpt je Hoog Sensitive Gebruiksaanwijzing goed te leren kennen, tot een gevorderd programma waarin Hoog Sensitieve Ondernemers leren om hun sensitiviteit in te zetten als bedrijfs Super Power, voor betere resultaten met meer plezier en meer energie. 

Je vindt ook meerdere korte cursussen over Mindset, Wet van de Aantrekkingskracht, Balans & Energie en Stress & Burn-out.

Je Vindt Hier o.a. Online Trainingen en Cursussen Voor:

Wat mag je verwachten?

Jouw leren staat centraal! De online trainingen bestaan allemaal uit een combinatie van video, audio en PDF’s die je kunt bekijken, beluisteren en downloaden. Zo is er altijd een leervorm die bij jou past en kun je leren waar en wanneer jij maar wilt.

 

En wat nou als ik nog dieper wil?

Wil je extra verdieping over de onderwerpen in de cursus of juist extra aandacht besteden aan de dingen waar jij tegenaan loopt? Dat kan! Alle online programma’s zijn te combineren met coaching. Hierdoor kun je het programma voor jou op maat maken en er alles uithalen wat jij nodig hebt.

Neem contact met me op voor de mogelijkheden of kijk voor de beschikbare opties op de informatie pagina van het betreffende online programma.